‘Alle Grijze Reigâh’s verzamelen’

Op vrijdag 27 oktober speelt ADO Den Haag de belangrijke thuiswedstrijd tegen VVV Venlo. Als Grijze Reigâh (65+) kunnen nu ook deelnemers uit Delft aanschuiven, om weer eens volledig ontzorgd te gaan genieten van de sfeer in het stadion.

Doelstelling

De stichting de Grijze Reigâh’s heeft als doelstelling: ‘Het in staat stellen om nog zelfstandig wonende ouderen van Haaglanden op een structurele en comfortabele wijze thuiswedstrijden van ADO Den Haag te laten bezoeken’. Dit concept is al zeer succesvol gebleken in Den Haag en Zoetermeer en nu ook beschikbaar voor Delft.

Onbezorgd genieten

Het totaalconcept zorgt voor een avondje onbezorgd genieten. De Grijze Reigâh’s worden opgehaald, krijgen vooraf een kopje thee of koffie, een mooie plek op de eretribune, achteraf nog een drankje en worden uiteraard ook weer naar huis gebracht.

Eenmalige korting van 50%

De eerste zeven Grijze Reigâh’s uit Delft, ontvangen zelfs een korting van 50%. Dit betekent dat per deelnemer slechte zestien euro wordt gevraagd (inclusief het vervoer). Daarnaast is voor een zeer gering bedrag de unieke Grijze Reigâh-sjaal te bemachtigen. (collectors item)

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt!. Dus snel aanmelden!

Aanmelden

Belangstellenden, die dit evenement willen meemaken, melden zich aan door een mail te sturen naar: administratie@delftvoorlkaar.nl. De gelukkige Grijze Reigâh’s ontvangen dan nadere informatie.

Lees verder