Mohammed Hamdi start bij Feyenoord als ‘International Business Development Director’

Mohammed Hamdi (foto) gaat aan de slag bij Feyenoord. Dat meldde 1908.nl maandagmiddag al en ook het AD kwam met een bevestiging. De voormalig directeur van ADO Den Haag gaat de directie van de Rotterdammers in een adviserende rol ondersteunen. Mogelijk neemt hij ook de functie van International Business Director op zich.

Mohammed Hamdi was bij ADO Den Haag al werkzaam in een andere functie, voordat hij na een verblijf in Abu Dhabi waar hij in de directie zat bij Al Jazira, terugkeerde in het Bingoal Stadion en van 2019 tot 2021 directeur was van de club.

Het is de bedoeling dat Hamdi, die ooit bij Haaglanden Voetbal bijna een seizoen als sidekick fungeerde bij TV-programma’s, bij Feyenoord de internationale positionering vorm gaat geven. Hij beschikt namelijk over een groot internationaal netwerk en zal dan ook moeten zorgen dat internationale bedrijven hun weg naar De Kuip weten te vinden, aldus het AD. Het is overigens nog niet bekend, wanneer hij in zijn nieuwe functie gepresenteerd zal worden.

Lees verder