Vrouwen 3G: Die Haghe en sc Monster in balans

Op sportpark Ockenburgh nam Die Haghe dinsdagavond tot twee keer toe een voorsprong op competitiegenoot Sportclub Monster. De Westlandse vrouwen konden in beide gevallen de gelijkmaker produceren.

Tekst: Roland van der Linden

Al vroeg in het duel nam de Haagse ploeg een 1-0 voorsprong. Uit een strafschop scoorde Chanella Mutsaers de 1-0. Halverwege de eerste helft konden de bezoeksters uit Monster de stand gelijktrekken. Na een goede opbouw van de rechterkant kon Robin Olsthoorn de voorzet van Juliette Sibbalt binnenschieten. Nog voor rust kwam Die Haghe opnieuw op voorsprong. Mickey Vincent profiteerde van balverlies aan de kant van Sportclub Monster: 2-1.

Na de doelwisseling werd het spelniveau bij Die Haghe er niet beter op en kregen de Westlandse vrouwen meer grip op het duel. Dit leidde uiteindelijk tot de 2-2. Ramona van der Harst schoot vanaf een meter of twintig de bal keihard in het doel. sc Monster kon de winnende treffer niet meer produceren. Die Haghe trainer Hans van Heteren (foto) noemde het een duel om snel te vergeten.

Lees verder