Warming-up 3 A/D: Lyra gaat strijd aan met hekkensluiter OVV

BSC’68 neemt het in 3A op tegen middenmoter Aarlanderveen. In poule D krijgt HVC’10 het aan de stok met CWO. Lyra, dat net als de ploeg uit Hoek van Holland zeven punten heeft, krijgt OVV op bezoek. Voor MVV’27 staat een duel met Victoria’04 op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 neemt het in Aarlanderveen op tegen de gelijknamige club. De thuisclub kende nog geen geweldige start van het seizoen met vier punten uit vier duels maar schakelde wel tweedeklasser RKDEO uit in het bekertoernooi afgelopen weekend. Debutant BSC’68 van trainer Abdullah Sari (foto) voert de ranglijst aan.

3e klasse D

HVC’10 en Lyra willen allebei aangehaakt blijven bij de koplopers. Voor Lyra lijkt een overwinning in het verschiet te liggen met een duel tegen OVV, dat de rode lantaarndrager is. HVC’10 heeft een zwaardere ontmoeting voor de boeg. Tegenstander CWO uit Vlaardingen heeft net als de ploeg van trainer John de Ronde zeven punten.

Naaldwijk won dit seizoen twee duels, maar verloor er ook twee. De Naaldwijkers spelen nu een uitduel tegen Rozenburg, dat de twaalfde positie bezet. MVV’27 kan de punten ook goed gebruiken. De Maaslanders gaan langs in Vlaardingen bij Victoria’04.

 

Lees verder