BBQ ‘Vrienden van sv Nootdorp’ en overhandiging eerste exemplaar presentatiegids

Lang verwacht toch gekomen, afgelopen woensdagavond was dan eindelijk de seizoenstart van de Vrienden van sv Nootdorp (VVSV, de businessclub van sv Nootdorp). Voor de leden van de businessclub een voortreffelijke BBQ verzorgd door BBQ-specialist René de Visser. Uiteraard met aanwezigheid van de gehele selectie en de spelers van Onder-23-1.

Tekst & foto’s: Sander de Hollander

In de rust van Feyenoord-Lazio gingen dan toch even de TV’s uit en nam sv Nootdorp-voorzitter Sander Jansen het woord. Hij gaf aan dat het belangrijk is om een presentatiegids te hebben en zonder sponsoren en vrijwilligers is het niet mogelijk. De sponsoren voor de financiële middelen en de vrijwilligers voor de interviews en de artikelen. Alle vrijwilligers kregen ook als blijk van waardering een presentje. Gezien de stand op de ranglijst van het eerste is het eigenlijk een komisch presentje ‘Gejuichdempers’ (oordopjes) waarmee de lachers op de hand waren.

Hierna wilde voorzitter Jansen het eerste exemplaar overhandigen aan beide hoofdsponsoren Desktop to Work en Exterus. Helaas was Duco Rob van Desktop to Work niet aanwezig in verband met vakantie in het buitenland, maar Evert en Paul Roeten van Exterus namen de symbolische eerste gids in ontvangst.

Na de presentatie van de eerste gids werden meerdere exemplaren uitgedeeld aan de aanwezigen en werd de wedstrijd Feyenoord – Lazio verder gekeken en was het nog een gezellig samenzijn.

Lees verder