Thuiswedstrijd RVC Celeritas van zaterdag tegen FC Zoetermeer omgezet in uitwedstrijd

De voor zaterdag in Rijswijk op het sportpark Prinses Irene geplande thuiswedstrijd tussen RVC Celeritas en FC Zoetermeer is verplaatst naar het sportpark van FC Zoetermeer aan de Scheglaan, aanvang 14.30 uur.

Tekst: Peter Petit

De reden van het verplaatsten van deze wedstrijd is dat RVC Celeritas nog geen vergunning van de gemeente Rijswijk heeft gekregen om kleedkamerunits te plaatsen op het sportpark. De huidige kleedkamers in sportcentrum De Schilp mogen door RVC Celeritas niet meer worden gebruikt omdat deze in de winterperiode worden gebruikt voor korfbal-, hockey- en zaalvoetbalverenigingen.

De door RVC Celeritas te plaatsen units worden geplaatst op het zandveldje, links van de ingang van het sportpark. Naast de vier kleedkamers komen er ook acht douches, een commissie/ontvangstruimte en twee toiletten. Vanwege een langlopende ‘ruzie’ met de Stichting Sportpark Prinses Irene mag RVC Celeritas reeds lange tijd geen gebruik meer maken van zowel kleedkamers als kantine op het sportpark. Het bestuur van RVC Celeritas laat weten dat later dit jaar de uitwedstrijd tegen FC Zoetermeer thuis in Rijswijk wordt gespeeld.

Lees verder