Warming-up 2D: Koploper Oliveo op bezoek bij Berkel, Vitesse Delft ontvangt sc Monster

Alweer het vijfde speelweekend staat komend weekend op het programma. Er is uiteraard nog lang niets beslist, maar er begint wel al een sterke bovenkant te komen. Voor komend weekend staan de volgende wedstrijden op het programma voor de clubs uit de Haagse regio.

Tekst: Marlon Taal

Koploper Oliveo is misschien wel één van de verrassingen van het seizoen tot nu toe. Het won thuis in een doelpuntrijke wedstrijd van het Schiedamse HBSS. Voor komend weekend staat de ploeg van trainer Willem van der Smit (foto) een uitwedstrijd te wachten in en tegen Berkel. Westlandia is de nummer drie op dit moment met maar slechts één punt achter Oliveo. Het verloor van CION met 1-0. Komend weekend speelt de ploeg thuis tegen Nieuwerkerk, dat als hekkensluiter terug te vinden is op de ranglijst.

Vitesse Delft

Vitesse Delft is de enige ploeg die afgelopen zaterdag in actie kwam in de competitie. Het team van trainer Ronald Hes speelde het eerder gestaakte duel uit tegen nummer twee CION. Vitesse Delft werkte een 0-1 achterstand weg en eindigde op 1-1. Op sportpark Tanthof wordt zaterdag om half drie afgetrapt tegen Sportclub Monster. De gasten speelden in hun laatste duel gelijk tegen Berkel.

Het vernieuwde DHC won twee weken terug met een minimale score van Hillegersberg. Voor komend weekend staat een wedstrijd tegen HBSS in Schiedam op het programma.

Lees verder