Trainer Rick Kruys van VVV Venlo:  ,,ADO Den Haag is een zware tegenstander”

Na de 1-2 zege op FC Den Bosch reist VVV Venlo met vertrouwen naar Den Haag. Maar hoofdtrainer Rick Kruys (foto) van de Venlonaren beseft tegelijkertijd dat ADO Den Haag een zware tegenstander is.

Tekst: Peter Petit

,,We moeten de aanvallende kracht van ADO onschadelijk proberen te maken”, aldus Kruys. Zelf hebben de Noord-Limburgers aanvallend ook de nodige opties. Afgelopen vrijdag greep rechterspits Martijn Berden zijn kans met beide handen aan met een belangrijke treffer. De tot nu verrassend goed voor de dag komende Deen Magnus Kaastrup, gehuurd van Lyngby, en Soulyman Allouch, hebben de afgelopen wedstrijden al laten zien van meerwaarde te kunnen zijn op de vleugels. ,,Het is geen overbodige luxe, je speelt 38 wedstrijden met ook nog eens beker en play-offs, dus dan heb je meerdere wapens op de zijkanten nodig”, laat Kruys weten op de website van Omroep Venlo.

Zware duels

Met de uitwedstrijd tegen ADO op vrijdag en de daaropvolgende bekerwedstrijd tegen Sportclub Heerenveen dinsdag heeft VVV Venlo twee zware wedstrijden voor de boeg. ,,Maar je ziet ook dit seizoen weer dat je van iedere tegenstander kunt winnen en verliezen, het zal niet makkelijk worden”, aldus aanvoerder Rick Ketting van de huidige nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie. Scheidsrechter Martin Pérez fluit vanavond om 20.00 uur voor het beginsignaal in het Bingoal stadion.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder