Voorzitter Ton van der Starre ontvangt jubileumboek van sv Die Haghe

Op 1 november 2023 bestaat de Haagse voetbalvereniging Die Haghe honderd jaar.  Om dat te vieren, geeft de club een jubileumboek uit met de titel ‘En wij zullen slagen’.

Die Haghe is op 1 november 1923 opgericht onder de naam B.Z. Een eeuw later is de op sportpark Ockenburgh spelende club groter en bruisender dan ooit.  Het jubileumboek ‘En wij zullen slagen’ (een regel uit het clublied) getuigt van dit heden, maar zeker ook van het verleden. En wij zullen slagen geeft antwoord op vragen als: welke grote spelers heeft Die Haghe zoal voortgebracht? Wie zijn echte clubiconen? Hoe belangrijk zijn het jeugd- en het vrouwenvoetbal voor de club? En wat is er allemaal gebeurd in de rijke clubhistorie?

Het prachtige jubileumboek verschijnt officieel op woensdag 1 november aanstaande. Op donderdag 26 oktober hebben de auteurs het boek alvast feestelijk overhandigd aan het bestuur van Die Haghe. Als uit het boek iets blijkt, is het wel hoe uniek deze vereniging is. En dat je over de jeugdige eeuweling honderduit kunt vertellen.

Lees verder