HAAGLANDEN VOETBAL LANGS DE LIJN

Dit weekend weer een volledig competitieprogramma in het betaald- en amateurvoetbal. Natuurlijk volgt Haaglanden Voetbal de clubs weer op de voet en zijn wij present met verslaggever en/of fotograaf of besteden wij ruim aandacht aan speciale duels.

VRIJDAG

ADO Den Haag – VVV-Venlo en Nederland-Schotland (vrouwen)

ZATERDAG

Scheveningen-Katwijk, FC ’s-Gravenzande-VOC, Poortugaal-RKAVV, HBS-Smitshoek, Capelle-Westlandia, DSO-Heerjansdam, TAC’90-sv Honselersdijk, Forum Sport-Voorschoten’97, Valken’68-RKDEO, Die Haghe-sv Nootdorp, FC Skillz-VELO, Wippolder-LFC, DONK-SVC’08, FC Oudewater-HVV, EMM’21-VUC, Vitesse Delft-sc Monster, HBSS-DHC, Ariston’80-Concordia, Full Speed-Graaf Willem II/VAC, ODB-DUNO, GDA-sv Houtwijk, SEV-Maasdijk, Vredenburch-SEP en De Graafschap O21-ADO Den Haag O21.

ZONDAG

TOGB-AWC en Unitas-Quick.

In totaal alweer 26 (!) wedstrijden, waar Haaglanden Voetbal acte de presence geeft. Dat betekent, dat wij uitgebreid aandacht schenken aan bovengenoemde wedstrijden. Maar ook een overzicht (en uitslagen) van alle andere oefenduels. De tussenstanden zijn – voor zover mogelijk – zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur in te zien in onze LiveScores.

Haaglanden Voetbal boven op het nieuws, in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Delft, het Westland, Midden-Delfland, Zoetermeer en Pijnacker-Nootdorp. Geen ander medium brengt zoveel informatie over het regionale amateurvoetbal met eigen materiaal!

Lees verder