5e klasse A/C: REMO troeft HDV af, Quick Steps blijft in spoor koploper

In 5A werden zowel SVO Buytenpark als DVC op een nederlaag getrakteerd. DVC wacht nog steeds op haar eerste overwinning. In 5C had Quick Steps het zwaar tegen Toofan, maar won wel. HDV moest haar meerdere erkennen in REMO.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

SVO Buytenpark – Bernardus

De Zoetermeerders boden goed tegenstand aan de sterke tegenstander uit Hazerswoude-Rijndijk. Toch kon de formatie van Francis Janse (foto) de punten niet pakken ondanks een 1-0 voorsprong. Na de treffer van Fabian Bruster boog Bernardus de achterstand nog voor rust om in een 1-2 stand. In de tweede helft werd er niet meer gescoord.

DVC – RVV Overschie

In de eerste helft was DVC de betere ploeg, maar kwam niet tot scoren. Ook na de thee bleef een doelpunt nog lang uit. Het waren de Rotterdamse bezoekers die het duel in de 72e minuut in haar voordeel beslisten. Uit de omschakeling kon RVV Overschie de enige treffer van de wedstrijd maken: 0-1. DVC zette nog alles op alles maar kon zichzelf niet belonen.

GLZ Delfshaven – DVV Delft

De Delftse ploeg hoefde niet naar Rotterdam af te reizen. De thuisploeg is op last van de KNVB stilgezet.

5e klasse C

Toofan – Quick Steps

Op Ockenburgh nam Toofan een 1-0 voorsprong, maar de laagvlieger kon de voorsprong niet tot het einde van het duel vasthouden. Na de rust kwam Quick Steps op gelijke hoogte door een treffer van Bas Duivenbode op aangeven van Stan van den Berg. Quick Steps had het lastig tegen Toofan en kon de scoringskansen niet benutten. Pas vlak voor het eindsignaal was de ploeg van Ronald Freen trefzeker. Jordy Versteeg stelde Jimmy de Bruin in staat om de 1-2 te scoren.

HDV – REMO

Surjonic Sambo schoot de Zuiderparkers aan de leiding in het duel met REMO. De bezoekers kwamen door een treffers van Taylor Schotte en Dawid op een 1-2 voorsprong. HDV herpakte zich en kon weer langszij komen dankzij de tweede treffer van Surjonic Sambo. REMO eist alsnog de volle buit voor zich op. Mohamed Sahli was verantwoordelijk voor de 2-3 eindstand.

 

 

 

Lees verder