4e klasse D: Maasdijk en VDL pakken volle buit

Maasdijk neemt de drie punten mee uit Leidschendam. De ontmoeting tussen VDL en DHL eindigde met een overwinning voor de thuisploeg. De ontmoeting tussen Deltasport en MSV’71 werd afgelast.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk    |      Foto’s: Eva Swüste

SEV – Maasdijk

Op de Kastelenring mocht Maasdijk, de ploeg van Dennis van den Steen, aantreden tegen SEV. Kort na het beginsignaal maakte Jack Scholtes de openingstreffer voor de uitploeg. Na een kwartier was er een corner voor Maasdijk, de keeper van de thuisploeg sloeg de bal in eigen doel en zo vergrootte Maasdijk de voorsprong: 0-2. Beide ploegen gingen de kleedkamer in met die 0-2 ruststand. Beide teams kwamen goed de kleedkamer uit en SEV hoopte – door een tandje bij te schakelen – op een aansluitingstreffer. Helaas voor de thuisploeg vergrootte Maasdijk de marge halverwege de tweede helft. Toen het eindsignaal klonk op de Kastelenring stond er een 0-3 stand op het scorebord.

VDL – DHL

Voor VDL stond het thuisduel tegen DHL op de agenda. De thuisploeg maakte al snel de openingstreffer via Rodney Remmerswaal: 1-0. Dezelfde speler verliet even later het veld vanwege een blessure. Halverwege de eerste helft kreeg DHL een penalty mee, maar deze werd gestopt door de keeper van de thuisploeg. Net voor de rust viel aan de andere kant de keeper uit door een blessure, waardoor de vijfde keeper moest invallen bij de bezoekers. Beide ploegen gingen dus met een ander gevoel de kleedkamer in. Vlak na de pauze bracht Senna Penning de stand op 2-0 voor VDL. In de slotfase stonden beide ploegen op scherp en maakte Kees Ketting voor de thuisploeg de derde treffer: 3-0. Niet veel later redde Ismail Bouyardane voor de uitploeg de eer, waarmee de eindstand op 3-1 kwam.

Deltasport – MSV’71

Afgelast

Lees verder