4e klasse C: sv Houtwijk brengt koploper GDA eerste nederlaag toe

Op sportpark Madestein werden alle treffers in het duel tussen GDA en sv Houtwijk al in de eerste helft gescoord. De bezoekers kwamen als overwinnaar uit de strijd. SVH zorgde voor een goede prestatie door sv Loosduinen te verslaan. sv Erasmus was met duidelijke cijfers Quick de baas.

Tekst: Roland van der Linden        |    Foto’s:    Aad van der Knaap

SVH – Loosduinen

In de eerste helft konden beide teams het net niet vinden en gingen met een 0-0 stand aan de thee. Twaalf minuten in de tweede helft opende SVH de score dankzij een treffer van Carlo Pikeur. Een kwartier later leek het duel beslist. Achmed Assaih nam de 2-0 voor zijn rekening. Pas in de blessuretijd kon sv Loosduinen wat terug doen. Sinan Mehmedov bracht de eindstand op 2-1.

GDA – sv Houtwijk

De thuisploeg werd door sv Houtwijk verrassend aan de zegekar gebonden. De bezoekende ploeg van Jan Kloor nam de leiding in het duel door een treffer van Lorenzo Scheffer. Vervolgens was ook Nicky Brouwer trefzeker voor de Houtwijkers, waardoor de stand 0-2 werd. Samir ben Omar bracht op aangeven van Nick Selier de spanning terug in het duel: 1-2. Nog voor de rust bracht sv Houtwijk de marge weer op twee doelpunten. Nicky Brouwer was doeltreffend voor de bezoekers: 1-3. In de tweede helft bleven de doelpunten verder uit. Ondanks de 1-3 nederlaag blijft GDA koploper in 4C. Houtwijk neemt de vijfde positie in.

Quick (H) – sv Erasmus

Op Nieuw Hanenburg schoof sv Erasmus eenvoudig het gepromoveerde Quick aan de kant. Voor rust hielden de Haantjes de schade nog beperkt tot een 0-1 achterstand. Kasper Koers schoot de 0-1 op het scorebord. Na de thee was sv Erasmus scherp in de afwerking. Na de 0-2 van Jabrane el Youssefi voerden Abbas Saleem en Danny Stakenburg de score op naar 0-4. Door de ruime zege staan de mannen van trainer Patrick Vink op een vierde plaats.

 

 

Lees verder