3e klasse B: Ruime winst Duindorp sv op PGS/VOGEL, Delftse derby onbeslist

Op eigen veld moest DSVP zich gewonnen geven in het duel met KMD. Ook Schipluiden won op vreemde bodem. HMSH kreeg met 2-3 klop. Uit de wedstrijd tussen de plaatsgenoten Ariston’80 en Concordia kwam geen winnaar voort. Op Houtrust ging Duindorp sv eenvoudig langs PGS/VOGEL.

Tekst: Roland van der Linden       |     Foto’s: Jordy de Ruiter

Duindorp sv – PGS/VOGEL

Het team van Martin Abbenhuis kwam uitstekend voor de dag tegen PGS/VOGEL. In de eerste helft was Fransesco Fens verantwoordelijk voor de 1-0. Na de doelwisseling kon Ricardo van Gorssel de score verdubbelen en leverde een eigen doelpunt van PGS/VOGEL de 3-0 op.  De zege van Duindorp sv was daarmee veiliggesteld. Het duel kreeg nog een slechte wending nadat Francisco Fens met de ambulance van het veld moest worden vervoerd. De wedstrijd lag door het incident twintig minuten stil. De stand bleef na de hervatting ongewijzigd: 3-0.

Ariston’80 – Concordia

In een gelijk opgaand duel ging Concordia de rust in met een 0-1 voorsprong door een treffer van Tijs Sneek. In de tweede helft kwamen de laag geklasseerde studenten terecht op gelijke hoogte. Koen van Wel scoorde in het sportieve duel de 1-1 voor de ploeg van trainer Martin de Graaf.

DSVP – KMD

Al na twee minuten kwam de ploeg uit Wateringen op een 0-1 voorsprong door een treffer van Jesse de Waard. Nog voor de thee voerden Dylan Groen en Jules Maring de score op naar 0-3. In de tweede helft leek Daan van Zuilen het duel op slot te gooien door de 0-4 aan te tekenen. DSVP herpakte zich en bracht de spanning volledig terug in het duel. Joey Zonneveld (2x) en Yasien Abdelaal zorgden voor een 3-4 stand. Verder kwam DSVP niet.

HMSH – Schipluiden

Schipluiden pakte een broodnodige overwinning op HMSH. Trainer Jeroen Hoefnagel zag de ploeg uit Midden-Delfland er met een 2-3 overwinning vandoor gaan dankzij doelpunten van Ismail ben Hammouch, Rob Langstraat (strafschop) en Sjoerd Boks.

 

 

Lees verder