1e klasse C: Zowel TAC’90 als sv Honselersdijk teleurgesteld met resultaat

In een mooi duel voor de neutrale toeschouwer kregen TAC’90 en sv Honselersdijk beide genoeg kansen om de winst binnen te halen. Het duel eindigde echter in evenwicht. Een resultaat waarmee de trainers Arie van der Padt van TAC’90 en Pim van der Hoorn van de bezoekers niet tevreden waren.

Tekst: Roland van der Linden      |      Foto’s: Franca Dobbe & Koos Ophorst

TAC’90 begon prima aan het duel met de Westlanders en kreeg binnen zes minuten al drie kansen. Mo el Osrouti zag eerst een schot van net buiten het strafschopgebied geen resultaat opleveren en daarna faalde hij ook bij een schot van dichtbij en alleen voor de keeper. In de negentiende minuut zag El Ousrouti zijn schot via de binnenkant van de paal weer het veld in komen. Daarna kwam sv Honselersdijk meer in het spel en dit leverde een kleine en een grote kans op. (Foto’s onder: Franca Dobbe)

In de vijftigste minuut omzeilde sv Honselersdijk de buitenspelval en ging Steyn de Bruijn alleen op Dion van Wijk af. De Haagse doelman kwam als winnaar uit de bus. TAC’90 kreeg wat kleine kansen, maar de stand bleef 0-0. Bij een aanval van TAC’90 over rechts in de tachtigste minuut werd een voorzet van Randall Labordus door een verdediger van sv Honselersdijk in de voeten van Jahir Valerius gespeeld. De bal werd door Valerius hard via de onderkant van de paal het doel ingeschoten: 1-0.

Drie minuten later moest TAC’90 de bal de diepte in spelen, maar verdedigde door het midden uit en leed balverlies. Tom van Veen kon de bal via de voet van Valerius inschieten: 1-1. In de negentigste minuut ging Mo el Osrouti schuin op de keeper af. Zijn lob belandde tegen de voorkant van de lat. In de blessuretijd had sv Honselersdijk-speler Sean van der Stap nog een goede kans op de winnende treffer, maar zijn schot ging net naast. (Foto’s onder: Koos Ophorst)

Door het gelijke spel blijven beide teams in de onderste regionen bivakkeren. TAC’90 met vijf punten en sv Honselersdijk met een punt minder. Beide clubs speelden vier wedstrijden.

(Klik HIER voor meer foto’s van Franca Dobbe van het duel TAC’90-sv Honselersdijk)

Lees verder