WIK verlengt contracten met Geoffrey van Loenen en Desmond Kever

Zaterdag, tijdens de jaarlijkse sponsoravond van WIK, heeft het bestuur van de club laten weten, dat hoofdtrainer Geoffrey van Loenen (foto) zijn handtekening heeft gezet onder een verlenging van zijn contract, dat hem in ieder geval tot aan het einde van het seizoen 2025-2026 bindt aan WIK.

Maar niet alleen Van Loenen blijft de selectie trouw. Ook assistent-trainer Desmond Kerver, die vorig seizoen de opleiding UEFA C behaalde, heeft hetzelfde contract ondertekend. Op die manier blijft het duo, dat ondertussen al drie seizoenen in voor- en tegenspoed de scepter over het eerste elftal zwaait, behouden. Ook de jeugdige selectie van WIK is in zijn nopjes over het aanblijven van dit illustere duo. ,,Zo kunnen we samen aan een mooie toekomst voor WIK gaan werken”, aldus de aanvoerder. Het sociaal mediateam had ook een leuk filmpje in elkaar gezet met beelden uit het TV-programma “de voetbaltrainer”.

Desmond Kerver

Geoffrey van Loenen over zijn verlenging: ,,Er is het afgelopen jaar veel gebeurd rondom WIK en de trainers van WIK. WIK heeft hoogtepunten gekend, maar helaas ook dieptepunten, maar het zonnetje aan het einde van de horizon is WIK nooit uit het oog verloren en is met veel enthousiasme begonnen aan het nieuwe seizoen. WIK is in een opwaartse spiraal terechtgekomen en dit zorgt voor positieve energie. Deze positieve energie is zichtbaar bij de trainers, staf, bestuur en heeft zijn werking op de gehele spelersgroep. Met nog geen verloren wedstrijd de afgelopen weken hebben wij onze koers bepaald. We gaan voor de prijzen en hopen te gaan promoveren. Desmond (Kerver – red.) en ik hebben afgelopen zaterdag aan de groep bekend gemaakt dat wij voor twee jaar hebben bijgetekend. Toen het bestuur ons hiervoor benaderde hebben wij beiden hier niet lang over na hoeven te denken. WIK is een warme club, waar wij ons beiden thuisvoelen. Het bestuur, spelers, de staf en zeker niet te vergeten onze supports zijn allemaal goed op elkaar ingesteld. De komende twee jaar gaan wij laten zien waar WIK voor staat, WILLEN IS KUNNEN!”

Lees verder