KMD wil extra veldverlichting en kunstgras 

Derdeklasser KMD is bezig met een aanvraag voor extra veldverlichting en kunstgras om het mogelijk te blijven maken dat elk team tweemaal in de week kan blijven trainen. De vereniging uit Wateringen zit zodanig tegen haar grenzen van leden en veldcapaciteit aan, dat groei geen optie meer is, maar dat wordt ingezet op stabilisatie van het aantal leden.

Tekst: Peter Petit

Daarnaast probeert KMD de capaciteitsplanning van de jeugd op orde te houden. De doorstroming van jeugd leidt tot aanwas bij de senioren, rekening houdend met het aantal spelers dat stopt. Alleen is dat aantal minder dan gepland. Door het vroeg beginnen en laat eindigen van de wedstrijden redt KMD het nog net. KMD is ook hard toe aan uitbreiding van de parkeermogelijkheden bij de accommodatie aan de Heulweg. Met 54 teams loopt het huidige parkeerterrein over. Het huidige bestuur van KMD heeft haar wensen inmiddels overgebracht aan de verantwoordelijke wethouder van de gemeente Wateringen.

ALV

De Algemene Ledenvergadering op vrijdag 10 november aanstaande belooft een bijzondere te worden vanwege de aangekondigde mutaties in het bestuur. Zo kunnen de aanwezige KMD-leden die avond voor een nieuwe voorzitter stemmen. Na negen jaar de voorzittershamer te hebben gehanteerd, vindt voorzitter Peter van den Berg de tijd rijp voor een opvolger. Lees ook dit artikel. Ook secretaris Dide van Adrichem heeft te kennen gegeven te willen stoppen met haar bestuursfunctie, evenals Ruud Boer van sponsorzaken. Het bestuur wil Patrick Kriek, thans bestuurslid technische zaken, graag voordragen als opvolger voor Van den Berg.

Lees verder