sc Monster huldigt leden voor enorme inzet als vrijwilliger

sc Monster kende vrijdag haar dertiende algemene Ledenvergadering als fusieclub en heeft een tweetal leden, Theo Borsboom en Coos Storm, in het zonnetje gezet en hen benoemd tot respectievelijk erelid en lid van verdienste.

Theo Borsboom heeft zich vijftig (!) jaar ingezet als vrijwilliger voor RKSVM, sv Polanen en na de fusie in 2012, voor Sportclub Monster. Hij heeft veel functies vervuld binnen de club. Om er een paar op te noemen: hij heeft deel uitgemaakt van diverse jeugdcommissies, is in zijn carrière meer dan 1000 wedstrijden grensrechter geweest. Op zaterdag hanteerde hij de vlag bij A1 en op zondag bij het eerste elftal. Hij was ieder weekend aanwezig om hand- en spandiensten te verlenen. Tot aan zijn afscheid heeft Borsboom deel uitgemaakt van de commissie wedstrijdzaken. Hij werd benoemd tot erelid, maar kon door ziekte niet aanwezig zijn op deze ALV.

Kantineploeg

Coos Storm is een niet weg te denken lid van de kantineploeg van sc Monster. Dankzij hem kan iedere bezoeker van sportpark Polanen voorzien worden van heerlijke versnaperingen. Ondanks zijn broze gezondheid is hij nog iedere zaterdag aanwezig. Als dank voor zijn benoeming tot lid van verdienste beloofde hij snel weer het ‘broodje speklap’ op het menu te zetten.

(Foto: sc Monster)

Lees verder