Feyenoord Academy verlengt partnerovereenkomst met FC ’s-Gravenzande met drie seizoenen

De Feyenoord Academy heeft de partnerovereenkomst met FC ’s-Gravenzande verlengd voor een periode van drie jaar. Hiermee zetten beide clubs de langdurige samenwerking voort tot medio 2026. De vernieuwde overeenkomst werd onlangs officieel bezegeld door het zetten van de handtekeningen door vertegenwoordigers van beide clubs.

Ron van Meerten, Technisch Manager en Hoofd Jeugdopleiding van FC ’s-Gravenzande, is blij dat de samenwerkingsovereenkomst opnieuw een mooi vervolg krijgt. ,,De kennisdeling en het uitwisselen van de ervaringen met de zo succesvolle jeugdopleiding van Feyenoord geeft ons als club een voorsprong bij de ontwikkeling van haar jeugdspelers. Hiermee kunnen we met veel enthousiasme verder bouwen aan de toekomst van FC ’s-Gravenzande”, laat hij op de clubsite weten.

Ook Remco Heerkens, Coördinator Academy Partners van Feyenoord, is content met het verlengen van het partnerschap met FC ’s-Gravenzande. ,,Dat we nu al voor de derde keer een overeenkomst met elkaar hebben ondertekend zegt veel over de samenwerking. FC ’s-Gravenzande is inmiddels de grootste voetbalvereniging in de gemeente Westland en beschikt over een uitstekende organisatie. Zij hebben opleiden hoog in het vaandel staan, waarbij wij ze graag willen helpen om richting een nog hoger niveau te gaan.”

Academy Partners

Feyenoord Academy werkt binnen Rotterdam en daarbuiten nauw samen met een netwerk van Academy Partners om jeugdvoetbal in de regio te stimuleren. Door de uitwisseling van kennis en de constructieve verstandhouding tillen Feyenoord Academy en haar partnerclubs het opleidingsklimaat voor jeugdspelers naar een hoger niveau. Feyenoord Academy heeft op dit moment in totaal tien Academy Partners: Alphense Boys (Alphen aan den Rijn), BVV Barendrecht (Barendrecht), FC ’s-Gravenzande (’s-Gravenzande), HV & CV Quick (Den Haag), RBC Roosendaal (Roosendaal), sc Feijenoord (Rotterdam), sv Oranje Wit (Dordrecht), vv Spijkenisse (Spijkenisse), Spartaan’20 (Rotterdam) en JVOZ (Vlissingen).

(Foto’s: FC ’s-Gravenzande)

Lees verder