HAAGLANDEN VOETBAL MIDWEEKS – met Faizel Soekhai en Mo el Osrouti

‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ is een TV-programma dat wekelijks op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien is vanaf woensdagavond 18.00 uur en vanaf 18.30 uur ook op deze website. In dit, in onze eigen TV-studio opgenomen, programma met gasten uit het regionale voetbalwereldje, praten wij over clubaangelegenheden, actuele voetbalzaken of belichten wij een thema.

In deze aflevering van ‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ praat gastheer Ton Beije met Faizel Soekhai, die bij diverse clubs actief was als trainer ook werkte in de USA en de verenigde Arabische Emiraten en thans is hij trainer van HMSH en met Mo el Osrouti, speler van TAC’90, die ook actief was bij Quick Boys en VVSB. Onze analist/sidekick is deze week Ben van Dam.

Faizel Soekhai (li) en Mo el Osrouti

Het TV-programma is dus te zien via het TV-kanaal van Den Haag FM in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312. (Elke woensdag vanaf 18.00 uur, met daarna herhalingen op TV op woensdagavond en donderdag).

Het programma is HIER op deze website ook te zien en te beluisteren vanavond vanaf 18.30 uur.

Lees verder