Voetbalvereniging Quick Steps viert deze maand haar 90-jarig bestaan

Op een novemberdag in 1933 in Scheveningen werd de voetbalclub Quick Steps opgericht. Omdat in vroeger jaren een voorganger van de club had bestaan onder de naam “Vlugge Stappers”, is als een stille hulde aan deze pioniers toen gekozen voor de Engelse vertaling ervan en zo ontstond de vereniging met de naam “Quick Steps”.

In 1934 volgde een verhuizing naar de huidige velden aan de Nijkerklaan in de wijk Rustenburg/Oostbroek, waar de vereniging nog steeds een belangrijke wijkfunctie vervult. Dit jaar bestaat Quick Steps op 19 november negentig jaar. Traditiegetrouw wordt bij elke lustrumviering een reünie voor (oud-)leden gehouden. Dit keer is de reünie op zondag 19 november aanstaande van 14.30 tot 17.30 uur in het eigen clubgebouw aan de Nijkerklaan.

‘Oude garde’  

Eind september heeft de club de uitnodigingen aan de op dat moment bekende adressen van de ‘oude garde’ van de Quick Steps-familie verstuurd. Mocht men inmiddels verhuisd zijn of de vorige keren geen uitnodiging hebben ontvangen, maar behoort men wel tot de ‘oude garde’ van Quick Steps, het vriendelijke verzoek dat even te laten weten aan de organisatie: reunie90jaar@quicksteps.nl.

Men is dan ook op zondag 19 november van harte welkom!

Lees verder