Warming-up 2D: Verburch gaat voor drie punten naar VFC, DHC ontvangt CVV Berkel

Komend weekend staat speelronde zes alweer voor de deur. Alles staat nog dicht bij elkaar en dat zorgt ervoor, dat er nog van alles kan gebeuren. Oliveo is gastheer van Vitesse Delft en DHC  wil graag toeslaan tegen CVV Berkel.

Tekst: Marlon Taal

Koploper Oliveo wist na een bloedstollende slotfase van een 3-2 achterstand naar een 3-4 overwinning te komen door late goals van Bob Ruijgrok. De ploeg uit Pijnacker doet het tot dusver goed in de competitie. Komende zaterdag staat de volgende uitdaging op het programma, dan komt Vitesse Delft op bezoek op Sportpark De Groene Wijdte. Vitesse Delft ging thuis onderuit tegen Sportclub Monster met maar liefst 1-3.

Sportclub Monster kan zich na een knappe uitzege gaan voorbereiden op een lastige thuiswedstrijd tegen Westlandia, de ploeg van trainer Theo Verbeek. De Naaldwijkers speelden gelijk tegen hekkensluiter Nieuwerkerk. Om half drie wordt afgetrapt op sportpark Polanen voor deze Westlandse Derby.

DHC

DHC wist tot nu toe maar één keer te winnen in de competitie. Afgelopen weekend ging de ploeg van trainers Wim Baggerman en Burak Uyar met 3-0 onderuit in Schiedam tegen HBSS. Op de Brasserskade ontvangt de thuisploeg CVV Berkel. Tot slot Verburch, dat voor de tweede keer wist te winnen in de competitie door Hillegersberg met 4-2 te verslaan. Komend weekend staat een zware uitwedstrijd op het programma voor de formatie van trainer John Zuijderwijk (foto) tegen de nummer vier van de ranglijst, VFC.  De aftrap in Vlaardingen is pas om 17.00 uur.

Lees verder