Warming-up 5A/C: Semper Altius gastheer voor Wanica Star, RAS naar hekkensluiter

In 5A hebben de regioploegen dringend punten nodig om uit de onderste regionen weg te komen. DVC, DVV Delft en SVO Buytenpark zullen aan de bak moeten tegen ploegen uit de middenmoot. RAS neemt het in 5C op tegen Toofan. In Rijswijk krijgt Semper Altius een zware kluif aan Wanica Star.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

DVV Delft en DVC wachten nog steeds op hun eerste zege. Op Sportpark Kerkpolder bindt DVV Delft de strijd aan met middenmoter Kickers’69, dat zes punten tot nu toe verzamelde. DVC krijgt het aan de stok met Hazerswoudse Boys. Voor SVO Buytenpark staat een bezoek aan RVV Overschie op het programma.

Programma

DVV Delft – Kickers’69

Hazerswoudse Boys – DVC

Overschie – SVO Buytenpark

5e klasse C

Koploper RAS won al haar duels tot nu toe en een zesde overwinning lijkt in het verschiet te liggen met rode lantaarndrager Toofan als tegenstander. Achtervolger Quick Steps lijkt het een stuk lastiger te krijgen met het wisselvallige WIK van trainer Geoffrey van Loenen (foto) als tegenstander. Een mooi affiche is ook het treffen tussen subtoppers Semper Altius en Wanica Star. Ook het duel tussen de buren HPSV en HDV belooft interessant te worden. Mocht het veld van HPSV worden afgekeurd, dan wordt het duel even verderop bij HDV gespeeld.

Programma

HPSV – HDV

REMO – VCS

RAS – Toofan

Quick Steps – WIK

De Ster – Haagse Hout

Semper Altius – Wanica Star

Lees verder