Warming 3A/D: Lyra gaat strijd om eerste plaats aan, HVC’10 wil aanhaken bij top

BSC’68 krijgt in 3A bezoek van middenmoter RVC’33. Voor Lyra staat in 3D een belangrijk treffen met koploper Exceslior’20 op het programma. Ook MVV’27, HVC’10 en Naaldwijk willen bovenin meedraaien en zullen met niets minder dan een overwinning genoegen nemen.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 verloor afgelopen weekend met grote cijfers van Aarlanderveen. De ploeg uit Benthuizen zal tegen RVC’33 uit zijn op revanche. Door de nederlaag zakte de equipe van trainer Abdullah Sari (foto) van de eerste naar de vierde positie.

3e klasse D

De verschillen zijn nog klein in 3D tussen de bovenste negen teams. Winst of verlies kan een flinke sprong of daling op de ranglijst betekenen. Lyra dat tien punten bezit, neemt het op tegen koploper Excelsior’20 in een uitduel. De Schiedammers hebben maar één punt meer dan de ploeg uit De Lier.

Ook Kethel-Spaland heeft elf punten en is de volgende tegenstander van HVC’10, dat dolgraag de sprong omhoog wil maken. MVV’27 zal het niet makkelijk krijgen in de ontmoeting met Rhoon, maar een zege zou de Maaslanders een plaats in de subtop opleveren. Naaldwijk lijkt – op papier – de makkelijkste tegenstander te hebben, maar Meeuwenplaat zal de punten zeker niet cadeau geven.

Lees verder