Warming-up 3B: Negen clubs strijden om eerste positie

Laakkwartier is na vijf speelrondes de koploper in 3B. De ploeg van trainer Giovanni Linnenbank voelt de hete adem van heel veel teams in de nek. Laakkwartier mag proberen om Full Speed te bedwingen. Duindorp sv gaat op bezoek bij Graaf Willem II VAC.

Tekst: Roland van der Linden

Er staan weer veel spannende wedstrijden op het programma, waarvan de uitslag moeilijk te voorspellen is. Laakkwartier voert de ranglijst aan, maar moet de strijd aan met Full Speed dat het vizier omhoog heeft gericht. Ook Duindorp sv gaat het niet makkelijk krijgen. De formatie van trainer Martin Abbenhuis (foto) bezet de tweede plaats met negen punten en reist af naar de Roggewoning om Graaf Willem II VAC te bestrijden.

Gastheer

Ook DWO, Wilhelmus en KMD hebben net als Duindorp sv negen punten. De Zoetermeerders gaan de strijd aan met Schipluiden. Wilhelmus is op eigen veld gastheer voor DSVP, dat pas twee overwinningen kon noteren. In Wateringen komt Ariston’80 langs voor een duel met KMD. Concordia wil wegblijven uit de onderste regionen en zal daarvoor moeten winnen van laagvlieger Blauw-Zwart. Ook PGS/VOGEL en HMSH staan in het rechterrijtje. Beide teams ontmoeten elkaar op Ockenburgh.

Lees verder