Warming-up 1C: LFC-Forum Sport en RKDEO-Wippolder zijn zaterdag echte blikvangers

De spanning aan kop van de eerste klasse C is te snijden. Forum Sport heeft de beste papieren met tien punten uit vier duels. Ook FC Skillz, LFC, RKDEO en Wippolder hebben tien punten verzameld, maar deden daar een wedstrijd meer over. Zaterdag een fraai affiche in Nootdorp, waar RKDEO gastheer is van Wippolder.

Tekst: Ton Beije

ZXowel Wippolder (3-1 op LFC) als RKDEO 1-2 bij Valken’68) pakten vorig weekend de volle buit. Zaterdag staat aanhaken op het spel. Het belooft een open wedstrijd te worden tussen de teams van Wesley Epskamp (RKDEO) en Wippolder-trainer Mark Moen (foto). Bij RKDEO is het even afwachten of het bezwaar tegen de uitsluiting van Sven van Noppen nog een positief bericht geeft uit Zeist. Een ander interessant duel wordt gespeeld in Leiden, waar LFC gastheer is van koploper Forum Sport. Staat de ploeg van trainer Bas Steffens zaterdag na het duel nog op de eerste plaats of komt LFC, het voormalige over de Voorburgers heen?

Vrij

FC Skillz kan toekijken en komt niet voor de competitie in actie omdat het vrij is in deze poule van dertien clubs. Ook VELO en Die Haghe kennen geen competitieverplichtingen. Die wedstrijd is eerder al vooruitgespeeld in verband met de jubileumdag zaterdag bij Die Haghe. Sv Nootdorp hoopt eindelijk eens het zoet van een overwinning te mogen proeven. Het team van het trainersduo John Karelse en Jeroen Struijs staat nog steeds op nul punten. Er moet dan wel gewonnen worden van Valken’68. TAC’90 gaat een visite afsteken bij het dit seizoen tot nu toe ook niet geweldig draaiende Voorschoten’97. Trainer Jeffrey Frijters staat met zijn team met slechts één punt net boven sv Nootdorp. Het heeft echter een duel minder gespeeld, namelijk vier. Ook TAC’90 heeft vier wedstrijden gespeeld en verzamelde tot nu toe vijf punten.

Lees verder