Full Speed en trainer Frank Verhaar na dit seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Frank Verhaar (foto) heeft besloten om na dit seizoen zijn contract bij DSV Full Speed niet te verlengen. Na bijna acht jaren, waarvan vijf jaar als hoofdtrainer en drie jaar als coach van het tweede team, heeft Verhaar deze ook voor hem moeilijke beslissing genomen.

Het bestuur van Full Speed betreurt zijn besluit: ,,Frank heeft gedurende zijn tijd bij onze club een onschatbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons team en de groei van onze spelers en club. Zijn passie, toewijding en kennis van het spel hebben een diepgaande impact gehad op de prestaties van DSV Full Speed. Zijn leiderschap en toewijding zullen we zeker missen”, laat de club weten op haar website.

Fundering

Frank Verhaar, oud-selectiespeler van de club, is ook verheugd dat hij de afgelopen vijf jaar als hoofdtrainer heeft mogen fungeren binnen zijn eigen vereniging. Hij benadrukt dat Full Speed een geweldige club is om trainer te zijn. ,,We zijn dankbaar voor de onvergetelijke momenten en de successen en voortgang die we samen hebben bereikt. Hoewel het einde van een tijdperk nadert, zijn we ervan overtuigd dat de fundering die Frank heeft gelegd, zal voortleven in de toekomstige successen van DSV Full Speed”, laat het bestuur nog weten.

Lees verder