5C: Semper Altius haalt flink uit naar Wanica Star, RAS pakt weer zege

RAS lijkt niet te stuiten in de vijfde klasse C. Ten koste van Toofan werd ook de zesde overwinning op rij gepakt. Semper Altius kon tegen Wanica Star acht treffers produceren. Quick Steps liet zich verrassen door WIK. HDV was met 3-0 te sterk voor HPSV en VCS won met dezelfde cijfers van REMO.

Tekst: Roland van der Linden     |     Foto’s: Eric de Wit, Noud Elbers & Marciano Sewlal

RAS – Toofan

De thuisploeg kreeg een paar grote kansen, maar die konden niet verzilverd worden. Daarna was het in korte tijd twee keer raak. Na de openingstreffer van Edwin Sintim was vlak daarna ook Emre Tuzlacic trefzeker. Imad Qualhadj zorgde voor een 3-0 stand bij rust. (Foto’s RAS-Toofan: Eric de Wit)

Na de thee was de scherpte eraf bij RAS, maar liep de thuisploeg toch weg naar 5-0 door doelpunten van Emre Tuzlacic en Edwin Sintim. Toofan kwam nog terug tot 5-2, maar RAS herpakte zich en voerde de score op naar 7-2. De ingevallen Sander Huijbers scoorde de zesde treffer van RAS en het slotakkoord was voor Mucahit Torun.

Semper Altius – Wanica Star

Semper Altius schoof kinderlijk eenvoudig concurrent Wanica Star aan de kant en staat door de 8-1 overwinning op een tweede plaats. Al voor de rust had de Rijswijkse equipe van trainer Eki Korte een 3-0 voorsprong te pakken. Arend Balyon, Morad Chadli en Justin Wenkenbach waren scherp in de afwerking voor de thuisploeg. Ook in de tweede helft werd er volop gescoord. Arend Balyon was de gevierde man met drie treffers en ook Gino Koss en Mick van Oorschot konden het net vinden. (Foto Semper Altius-Wanica Star: Marciano Sewlal)

Quick Steps – WIK

Op eigen veld leed Quick Steps haar tweede nederlaag van het seizoen. Het bezoekende WIK keerde met een 1-2 overwinning huiswaarts. Halverwege de eerste helft opende Mehmet Toker de score namens WIK. Bas Duivenbode bracht Quick Steps weer op gelijke hoogte, maar de ploeg van Ronald Freen zag de tegenstander nog voor rust op weer op voorsprong komen. Vij minuten voor rust kopte Joey Doorschodt de bal het doel in. In de 1-2 stand kwam na de thee geen verandering meer.

HPSV – HDV

Het veld van HPSV was afgekeurd dus werd het duel tussen de beide clubs uit het Zuiderpark ‘een paar meter’ verderop gespeeld bij HDV. De ploeg van trainer Michiel van der Lee kwam na rust door een treffer van Brayley Tweeboom op een 0-1 voorsprong. Na de 0-2 van Aimen Mohammed gooide Tweeboom namens HDV het duel definitief op slot. Door de 0-3 zege klom HDV de achtste plaats op de ranglijst. Aan de kant van HPSV kreeg Nick Kuiper een rode kaart. (Foto’s HPSV-HDV: Noud Elbers)

REMO – VCS

VCS boekte een goede overwinning op REMO. Op Sportpark De Verademing stond VCS halverwege het duel al met 0-2 voor. Samir Aoulad en Colling Seintje namen de treffers voor hun rekening. In het tweede bedrijf schoot Rashidi Gilkes de 0-3 eindstand op het scorebord.

 

 

 

Lees verder