5A: SVO Buytenpark onderuit in doelpuntenfestijn, DVC en DVV Delft met lege handen

Het wil maar niet vlotten met de drie regioclubs in de vijfde klasse A. SVO Buytenpark leek op een goed resultaat af te stevenen, maar zag de winst door de vingers glippen. DVC was kansloos in het duel bij Hazerswoudse Boys. Net als DVC wacht ook DVV Delft nog op de eerste zege.

Tekst: Roland van der Linden        |    Foto’s: Alex Pronk

RVV Overschie – SVO Buytenpark

In Rotterdam kwam de ploeg van trainer Francis Janse met 2-0 achter, maar nam daarna het heft in handen. Door doelpunten van Jasper van Viegen, Erkan Sensoy en Dillon Steketee gingen de Zoetermeerders met een 2-3 voorsprong de rust in. In de tweede helft werd het zelfs 2-4 door Jordy Gomez. Het was niet voldoende voor SVO Buytenpark. RVV Overschie scoorde drie keer op rij en greep daardoor een 5-4 overwinning.

DVV Delft – Kickers’69

Op eigen veld leed DVV Delft haar vierde nederlaag van het seizoen. De bezoekers uit Leimuiden namen de leiding in het duel, maar DVV Delft toonde veerkracht en kwam door een doelpunt van Samet Mermer op gelijke hoogte. De thuisploeg kon het punt niet in handen houden. Kickers’69 ving de thuisreis aan met een 1-3 overwinning op zak.

Hazerswoudse Boys – DVC

Voor DVC viel er weinig eer te behalen in het uitduel bij Hazerswoudse Boys. De ploeg uit Delft kreeg met 5-0 klop van de thuisclub.

 

 

Lees verder