4e Klasse C: Monsterscore voor sv Loosduinen tegen zwak sv Madestein

Op deze regenachtige dag won sv Loosduinen met grote cijfers van sv Madestein. ODB nam de drie punten mee bij sv Erasmus. sv Houtwijk en Quick (H) kwamen een gelijkspel overeen.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk     |    Foto’s: Marcel Verstraten

sv Erasmus – ODB

ODB ging op bezoek bij sv Erasmus. In de beginfase hadden beide ploegen de nodige kansen, maar deze werden niet afgemaakt, mede door goed keeperswerk van beide doelmannen. De uitploeg kwam halverwege de eerste helft toch op voorsprong. Mike Perquin scoorde op aangeven van zijn broer Wesley Perquin. sv Erasmus bleef druk zetten op ODB en de bezoekers bleven kansen creëren. Toch was de ruststand 0-1 voor ODB. De thuisploeg bleef zoeken naar de aansluitingstreffer, maar slaagde daar niet in. Na een overtreding op de helft van de thuisploeg kreeg ODB een vrije trap. Diego Wille schoot de bal het strafschoppengebied in en Mike Perquin kon de bal zo binnenschieten, tot grote vreugde van zijn medespelers. sv Erasmus deed in de slotfase nog wat terug en maakte een goal, waardoor de eindstand 1-2 voor de bezoekers werd.

sv Loosduinen – sv Madestein

sv Loosduinen mocht hekkensluiter sv Madestein ontvangen. sv Madestein begon vol goede moed aan de wedstrijd, maar al snel bleek dat dit tevergeefs was. De thuisploeg opende halverwege de eerste helft de score met een doelpunt van Erdi Cinar. Enkele minuten later vergrootte Nemo Verstraten de voorsprong met twee doelpunten vlak na elkaar. Voor de rust maakte dezelfde speler zijn derde doelpunt oftewel een hattrick: 3-0. Toen beide ploegen de kleedkamer opzochten voor de rust was de stand 4-0.

De ploeg van trainer Ronald Paats (foto) kwam sterk de kleedkamer uit en binnen tien minuten waren er alweer twee doelpunten gemaakt. sv Loosduinen was echter nog niet klaar en wilde een monsterscore neerzetten. Toen het scorebord negentig minuten aangaf, stond daaronder een eindstand van 11-0 voor de thuisploeg. Doelpuntenmakers: Erdi Cinar (3x), Nemo Verstraten (3x), Donny Paats, Bart Ruwaard (2x), Tom Vrieling en Sinan Mehmedov.

sv Houtwijk – Quick (H)

Op Sportpark Rijnveld stond de wedstrijd tussen sv Houtwijk en Quick (H) op het programma. De uitploeg begon sterk aan de wedstrijd en had in de beginfase al de kans op de voorsprong. Door goed keeperswerk bleef de stand echter gelijk. Quick bleef druk zetten en dat resulteerde in een doelpunt na een vrije trap: 0-1. Beide ploegen gingen met een ruststand van 0-1 de kleedkamer in. Quick kwam ook wederom sterk de kleedkamer uit en na een uur spelen werd de voorsprong vergroot. Niet lang daarna kwam de thuisploeg terug en maakte de aansluitingstreffer. sv Houtwijk wilde, net als Quick, de punten pakken en ging voor de gelijkmaker. Deze viel ook en zo eindigde deze wedstrijd in een 2-2 gelijkspel.

 

 

 

Lees verder