4e klasse A/C: Eerste zege voor Stompwijk’92, GDA en BMT in evenwicht

Stompwijk’92 kon de eerste driepunter noteren in het duel met medelaagvlieger MMO. GDA kwam in het uitduel bij BMT niet verder dan een 2-2 gelijkspel. DUNO stond al helemaal klaar voor het duel met GSC ESDO, maar de tegenstander had niet voldoende spelers om het duel te beginnen.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

Stompwijk’92 – MMO

Stompwijk’92 kon na de degradatie uit de derde klasse in haar zesde duel eindelijk een overwinning vieren. Op Sportpark De Meerhorst hielden beide laagvliegers elkaar tot aan de rust in evenwicht. Kort na de hervatting tekende Lars van Santen voor de 1-0. Pas tien minuten voor het slotsignaal kon Bart van Boggelen de score verdubbelen. Twee minuten later werd het ook nog 3-0. Lars van Santen schoot de bal van afstand de kruising in.

4e klasse C

BMT – GDA

Pas halverwege de tweede helft werd er voor het eerst gescoord in het duel. Het bezoekende GDA kwam door een treffer van Nick Selier op voorsprong: 0-1. Zes minuten later stond de 1-1 op het scorebord na een doelpunt van Akif Eren. GDA leek het duel in de 79e minuut alsnog in haar voordeel te beslissen na een goal van Gokman Coban (foto) op aangeven van Noa Schoenmaker. Diep in blessuretijd kwam BMT voor de tweede keer op gelijke hoogte. Nu was het Ozkan Sahin die scoorde: 2-2.

Na de wedstrijd ontstonden er wanordelijkheden waar ook de politie aan te pas moest komen. Later meer!

DUNO – GSC ESDO

Het duel werd niet gespeeld omdat GSC ESDO niet voldoende spelers beschikbaar had. Meer achtergondinformatie is HIER te lezen.

Lees verder