3e klasse B: Twaalf treffers bij Laakkwartier tegen Full Speed, KMD neemt koppositie over

Het was prijsschieten aan de Jan van Beersstraat. Laakkwartier en Full Speed trakteerden de toeschouwers op een dozijn treffers. De doelpunten werden keurig over beide teams verdeeld. KMD profiteerde van het puntverlies van Laakkwartier en staat nu eerste.

Tekst: Roland van der Linden       |       Foto’s: Bert Tielemans

Laakkwartier – Full Speed

Binnen tien minuten was er al drie keer gescoord. Na een eigen doelpunt van Full Speed zorgde Karam Boukhari voor een 2-0 stand. Jacco Wevers bracht de Delftse ploeg weer terug in het duel: 2-1. Laakkwartier nam halverwege de eerste helft flink afstand van de bezoekers door doelpunten van Kai Muusers en Hamza Boukhari: 4-1. Tien minuten voor de rust was Joey Donkers trefzeker voor de equipe van Frank Verhaar en werd de stand 4-2.

In de tweede bedrijf bleven de treffers lang uit. Na de zeventigste minuut ging het hard. Het duel kreeg een bizarre wending door drie treffers van Full Speed dat op 4-5 kwam dankzij Lesley Dijksman, Youri Kooijmans en Yannick Willems. De laatste treffer was in de 89e minuut. Een treffer van Full Speed werd nog afgekeurd en daarna was in blessuretijd Winesh Nanpersad verantwoordelijk voor de 5-5. Het was nog niet voorbij. Youri Kooijmans schoot de 5-6 binnen, waarna Hamza Boukhari een minuut later de 6-6 voor zijn rekening nam.

KMD – Ariston’80

De thuisploeg uit Wateringen boekte een terechte overwinning op de studenten. Al na acht minuten spelen opende Leandro Havinga de score namens KMD. Een klein kwartier later bracht Bouwe van der Poel Ariston’80 langszij: 1-1. Acht minuten voor de rust stond KMD weer op voorsprong na een treffer van Jesse de Waard: 2-1. In de tweede helft maakte de ploeg van trainer Dennis Roerade het karwei af. Door een eigen doelpunt van Ariston’80 en een treffer van Leandro Havinga werd de eindstand 4-1.

Graaf Willem II VAC – Duindorp sv

Graaf Willem II VAC draait na de promotie opnieuw lekker mee in de top. In een sportief duel werd Duindorp sv met 4-1 aan de zegekar gebonden. Met iets meer dan een half uur gespeeld, zorgde Jacky Adam voor de openingstreffer. In de tweede helft scoorde Luuk Evenhuis twee keer en liep de stand op naar 3-0. Roan van Baaren deed nog iets terug namens Duindorp sv, maar het laatste woord was aan Laurens Bentvelzen, die de eindstand op 4-1 bepaalde.

PGS/VOGEL – HMSH

Na een doelpuntloze eerste helft bracht Nadir el Arkoubi de mannen van trainer Faizel Soekhai na de thee aan de leiding. Pas acht minuten voor het eindsignaal kon Danny Plugge de thuisploeg op gelijke hoogte brengen. PGS/VOGEL knokte door en kwam een minuut voor tijd op 2-1 dankzij een doelpunt van Jesse Lutke Schipholt.

 

Lees verder