3e klasse A/B: Overwinningen voor BSC’68, Schipluiden, DSVP en Concordia

In 3A draait BSC’68 nog steeds goed mee na een overwinning op RVC’33. Schipluiden bond DWO aan de zegekar. Wilhelmus moest op eigen veld een nederlaag incasseren. DSVP ging er met de punten vandoor. Concordia legde Blauw-Zwart van trainer Alan Campfens (foto) over de knie.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

BSC’68 – RVC’33

De thuisploeg was over de hele wedstrijd de betere ploeg. Na een kwartier spelen bracht Guido de Peinder de 1-0 op het scorebord voor het team van Abdullah Sari. De beslissende treffer bleef lang uit. Een kwartier voor tijd was het zover, de 16-jarige invaller Romé Thies gooide het duel definitief op slot: 2-0.

3e klasse B

Schipluiden – DWO

De thuisploeg van trainer Jeroen Hoefnagel besliste de wedstrijd al in de eerste helft. Een vrije trap werd voor het doel terug gekopt en door Twan Knijnenburg ingeschoten: 1-0. Ook de tweede treffer kwam voort uit een standaardsituatie. Na een hoekschop kon Ruben van der Windt de 2-0 in de touwen werken.  Na de thee werd er niet meer gescoord.

Wilhelmus – DSVP

Op Sportpark Westvliet had het Wilhelmus van trainer Jan Linkerhof bij een zege op de eerste plaats kunnen belanden. Tegenstander DSVP wilde hier niet aan mee werken en ging de rust in met een 0-2 voorsprong door treffers van Joey Zonneveld en Rick de Bruijn. Trainer Alex van der Harst zag zijn team in het tweede bedrijf de voorsprong niet meer uit handen geven. Nick van der Eijk zorgde zelfs nog voor een 0-3 eindstand.

Concordia – Blauw Zwart

Aan de Brasserskade had het goed spelende Concordia een terechte voorsprong te pakken halverwege de wedstrijd. Trainer Wesley Zandstra zag Noel Geurts en Rens Sandell scoren: 2-0. In de tweede helft zette Blauw-Zwart nog een periode flink druk, maar Concordia kon de aanvallen goed pareren. Uiteindelijk was Tijs Sneek verantwoordelijk voor de derde treffer van de ploeg uit Delft: 3-0.

 

 

Lees verder