1e klasse C: sv Honselersdijk klimt naar middenmoot ten koste van sv Den Hoorn

Trainer Pim van der Hoorn van gastheer sv Honselersdijk zag zijn team voor de tweede keer dit seizoen de winst pakken. sv Den Hoorn, waar Van der Hoorn ook actief was in het verleden, is door de nederlaag nog steeds in de onderste regionen te vinden.

Tekst: Roland van der Linden         |      Foto’s: Franca Dobbe

sv Honselersdijk nam vanaf de aftrap het initiatief. De thuisploeg won de duels en creëerde de kansen. In de zesde minuut scoorde Tom van Veen met een mooi afstandsschot de terechte 1-0. De thuisploeg bleef druk zetten en sv Den Hoorn kon daar weinig tegenoverstellen. Halverwege de eerste helft kwam Steyn de Bruin goed door over links en vond Lars Ammerlaan die voor 2-0 zorgde. sv Honselersdijk dacht zelfs op 3-0 te komen, maar de treffer werd afgekeurd wegens vermeend hinderen van de keeper. Ammerlaan was degene die de bal binnenkopte.

Na de rust bleef de thuisploeg drukken en dit leverde een treffer van Brian Valstar op die bal fraai in hoog in de kruising in de lange hoek plaatste. sv Den Hoorn werd maar niet dreigend, maar kon uit een spaarzame aanval toch een treffer produceren. Uit een goede voorzet kon Bas de Joode binnentikken. sv Honselersdijk kreeg een aantal goede kansen op de 4-1, maar slaagde er pas in de laatste minuut in om te scoren. Tom van Veen zette Steyn de Bruin vrij voor het doel en die tekende voor de 4-1.

(Klik HIER voor meer foto’s van sv Honselersdijk-sv Den Hoorn)

Lees verder