4e divisie B: DSO heer en meester tegen VOC, maar gaat toch onderuit

Trainer Dennis Olman zag zijn team een prima wedstrijd spelen, maar de punten bleven in Rotterdam bij VOC achter.  De Zoetermeerders, die het duel eindigden met tien man op het veld, staan na de kleine nederlaag weer op de laatste plaats.

Tekst: Roland van der Linden

DSO speelde goed in de eerste helft, maar gunde het enige doelpunt aan de tegenstander. Balverlies gaf VOC een vrije doortocht naar het doel en Tim Zeller kon de kans goed afrondden: 1-0. In de tweede helft drukte een oppermachtig DSO VOC volledig in de verdrukking en kon na zes minuten de handen de lucht insteken. Hugo Botermans (foto) tekende voor de gelijkmaker: 1-1. DSO ging op zoek naar de overwinning, maar kreeg na een spaarzame uitval van VOC de 2-1 om de oren. Met een droge knal schoot Bas van der Storm de bal in de verre hoek.

Rood

DSO kwam na een overtreding op Ruben Soares met tien man te staan. Ziad Mohamed kreeg zijn tweede gele kaart en moest vroegtijdig gaan douchen. DSO bleef de bovenliggende partij. Met nog acht minuten te spelen kreeg ook VOC-speler Bas van der Storm zijn tweede gele prent. Het hielp DSO niet om de stand te wijzigen, het bleef in Rotterdam bij 1-2.

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder