O23 3D/3E: FC Skillz in blessuretijd naar winst, knappe winst voor FC Zoetermeer

In 3D lijkt FC Skillz nog steeds de voornaamste kandidaat voor promotie naar de tweede klasse. Op eigen veld werd HVV op de valreep verslagen. Voor achtervolger Rijnsburgse Boys kwam de winst ook niet aanwaaien. FC ’s-Gravenzande kreeg met 1-2 klop. In 3E waren zowel RKDEO als FC Zoetermeer aan de winnende hand.

Tekst: Roland van der Linden

3e divisie D

FC ’s Gravenzande – Rijnsburgse Boys

De bezoekers uit de Bollenstreek spelen een sterk seizoen tot nu toe ne gingen tegen FC ’s-Gravenzande met een 0-1 voorsprong de rust in. Na de thee zorgde Tim Rolff voor de gelijkmaker, maar bij het eindsignaal stond de ploeg van trainer Davy van Vliet toch met lege handen. Een kwartier voor tijd produceerde Rijnsburgse Boys de winnende treffer: 1-2.

FC Skillz O23 – HVV O23

De bezoekers maakten het koploper FC Skillz knap lastig. De bezoekers namen zeven minuten in de tweede helft zelfs de leiding in het duel. Acht minuten later was de wedstrijd alweer in balans door een doelpunt van Josmy Ngandola (foto) . De 1-1 leek ook de eindstand te worden, maar Yusuf Yildiz schoot op aangeven van Ngandola in blessuretijd FC Skillz toch nog naar de winst: 2-1.

Verburch O23 – Wilhelmus O23

Het duel in Poeldijk werd niet gespeeld omdat de bezoekers niet opkwamen voor het duel. Wilhelmus had maar acht spelers beschikbaar.

3e divisie E

Nieuwerkerk – FC Zoetermeer

In het zware uitduel bij medekoploper Nieuwerkerk kwam FC Zoetermeer verrassend tot winst. Bij het rustsignaal was de eindstand al bereikt: 1-2. Björn van Heijst was de gevierde man aan de kant van de Zoetermeerders. Hij nam beide treffers voor zijn rekening.

RKDEO O23 – Blijdorp O23

In Nootdorp won hekkensluiter RKDEO de belangrijke degradatiekraker van Blijdorp. De Rotterdammers werden op een ruime 5-1 nederlaag getrakteerd. RKDEO klom door de zege naar de zesde plaats. Blijdorp is nu de rode lantaarndrager.

 

 

Lees verder