O23 1B: Westlandia blijft druk zetten op koplopers, HBS naar eerste plaats

Lijstaanvoerder Barendrecht kwam bij Argon niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. HBS profiteerde van het puntenverlies en nam op doelsaldo de eerste positie over. Westlandia boekte een ruime zege op UNA en volgt HBS op twee punten.

Tekst: Roland van der Linden

Westlandia O23 – UNA O23

Trainer Christiaan van Dam (foto) kon tevreden kijken naar zijn team. De Naaldwijkers bouwden voor rust al een 3-0 voorsprong op. Na een treffer van Stijn van Os volgden twee doelpunten van Given Baven. Na de doelwisseling kwam ook de vierde treffer van Westlandia tot stand. Jayden Luiten was trefzeker namens de thuisploeg. Na een tegentreffer van UNA voerden Baven en Peter Cedeno de score verder op: 6-1.

HBS O23 – Houten O23

Op Craeyenhout had HBS haar handen vol aan Houten. De hekkensluiter kon de Kraaien tot ver in het duel bijbenen. Pas na dik een uur spelen kon Julian van den Raad de score openen voor de thuisploeg. Een kleine tien minuten later was de stand weer in balans na een treffer van Liam Nloemen. HBS ging er uiteindelijk toch nog met de winst vandoor. In de 83e minuut besliste Bas Oostlander het duel in Haags voordeel: 2-1.

 

Lees verder