Zondagvoetbal: Voorschoten’97 onderuit In Utrecht, ook verlies voor vrouwenteams

Het duel bij laagvlieger Rivierwijkers leverde Voorschoten’97 niet het gewenste resultaat op. In plaats van aansluiting bij de top zakte Voorschoten’97 het rechterrijtje in. De vrouwen van RKDEO en Taurus konden ook al geen potten breken in hun duels.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse C (zondag)

Rivierwijkers – Voorschoten’97

Voorschoten’97 beleefde weinig plezier aan het uitduel bij Rivierwijkers in de zondag vierde klasse C. In Utrecht kwam de ploeg van trainer Denis Luhulima halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een treffer van Bryan Hilders. Nog voor de rust had de thuisploeg al een voorsprong te pakken: 2-1. In de tweede helft zakte het niveau van het spel van Voorschoten’97 in. Rivierwijkers kon in de zeventigste minuut de eindstand op 3-1 bepalen.

Vrouwen 3e klasse B

Kampong VR – RKDEO VR

De thuisploeg boekte een terechte zege op RKDEO. Ginger van der Voort (foto) kon nog wel een 1-0 achterstand ongedaan maken, maar daarna vergaten de Nootdorpse speelsters alle gemaakte afspraken met een 3-1 nederlaag als gevolg.

Taurus VR – Football Factory VR

In het duel tussen de studententeams kreeg Taurus binnen 25 minuten al drie Leidse treffers om de oren. Uit een snelle counter opende Leonie Truijens de score. Daarna waren ook Jiska van de Sande en Nienke Helmer trefzeker. Op slag van rust viel de 0-4 dankzij Fien van Wetten. In de tweede helft werd het er niet beter op voor Taurus. Na de 0-5 van Dionne Spijkerman schoot Marilotte Vinke van Taurus de bal in eigen doel, waardoor de score 0-6 werd. Het laatste woord was voor Fien van Wetten die voor de 0-7 tekende.

 

Lees verder