Loting Haaglanden Voetbal Toernooi: woensdag 22 november! Nog niet aangemeld?

Komende woensdag, 22 november, vindt in het Sir Winston Party Centrum de loting plaats van het Haaglanden Voetbal Toernooi seizoen 2023-2024. Het Partycentrum bevindt zich, zoals altijd, op de 1e etage van het Sir Winston Leisure Center aan het Kessler Park 30 in Rijswijk (ingang bij Halve Maan en Casino).

Er wordt geloot voor de eerste ronde van de Onder 23 Cup, de eerste en tweede ronde voor de Halve Maan Cup én de poule-indeling plus het wedstrijdschema voor de Sir Winston Cup.

De loting zal verricht worden door oud-international Joris Mathijsen (technisch directeur ADO Den Haag) en Albert van der Dussen (Academy Director bij ADO Den Haag).

Joris Mathijsen, technisch-directeur ADO Den Haag

De organisatie is bijzonder verheugd, dat de clubs weer zo massaal hebben ingeschreven. Na de succesvolle finaledag bij Wilhelmus, zullen alle finales in 2024 plaatsvinden op de prachtig vernieuwde accommodatie van FC ’s-Gravenzande op zaterdag 15 juni.

Maar eerst op woensdag 22 november de loting voor de start van het Haaglanden Voetbal Toernooi om de Sir Winston Cup (Divisieclubs t/m tweede klasse) en Halve Maan Cup (derde t/m vijfde klasse). Er wacht weer een leuk programma en bovendien een mooie gelegenheid om bekenden uit het regionale voetbalwereldje weer eens te ontmoeten.

Alle deelnemende clubs zijn met een delegatie van harte uitgenodigd om bij de loting aanwezig te zijn. Uiteraard geldt dit ook voor de technische staf van de clubs. Veel clubs hebben al gereageerd dat zij met een delegatie komen, maar toch missen wij nog clubs.

Vergeet niet je als club aan te melden en op te geven met hoeveel personen je club komt! Doe het nu, kan het niet vergeten worden. E-mail: toernooi@haaglandenvoetbal.nl (graag opgeven naam club, aantal personen).

Zorg dat je er ook bij bent woensdag aanstaande!

De lotingen voor de jeugd (jongens en meisjes) en vrouwen vindt op een later tijdstip plaats.

Lees verder