Rob de Roo treedt terug als voorzitter en wordt benoemd tot Erelid van SVC’08

Tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering van SVC’08 is Rob de Roo (foto) afgetreden als voorzitter. Hij werd bij zijn terugtreden benoemd tot Erelid. De Roo zal voor één jaar op ad interim-basis vervangen worden door penningmeester Marien de Jong, die dan dus een dubbelfunctie zal bekleden.

Na dat jaar zal hij aftreden in één functie en welke dat is, is op dit moment nog niet bekend. De aanwezige leden van SVC’08 hebben in deze optie unaniem ingestemd. Verder werd Aad Verhoog benoemd tot lid van het bestuur namens de kantinecommissie.

Lid van verdienste

Patrick Janssen, Emma Haasnoot en Marien de Jong werden benoemd tot lid van verdienste. De eerste twee maken zich al jaren verdienstelijk voor het meiden- en vrouwenvoetbal binnen de club. Emma Haasnoot is ook betrokken bij de presentatiegids en het zomerkamp van SVC’08. Marien de Jong is al jaren de betrouwbare penningmeester op het Oostersportpark. De benoemde leden zullen met de jubilarissen tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje worden gezet.

Lees verder