HAAGLANDEN VOETBAL MIDWEEKS – met John van Zweden en Ron van Ravesteijn

‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ is een TV-programma dat wekelijks op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien is vanaf woensdagavond 18.00 uur en vanaf 18.30 uur ook op deze website. In dit, in onze eigen TV-studio opgenomen, programma met gasten uit het regionale voetbalwereldje, praten wij over clubaangelegenheden, actuele voetbalzaken of belichten wij een thema.

In deze aflevering van ‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ praat gastheer Ton Beije met John van Zweden (voorzitter DHC) over o.a. het afwijzen van zijn gratie, stand van zaken bij DHC  en met Ron van Ravesteijn (penningmeester RVC Celeritas) over sportieve verval dit seizoen en uitgebreid over de controverse met de Stichting op het sportpark Irene. Onze analist/sidekick is deze week René Pas.

Ron van Ravesteijn (links) en John van Zweden

Het TV-programma is dus te zien via het TV-kanaal van Den Haag FM in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312. (Elke woensdag vanaf 18.00 uur, met daarna herhalingen op TV op woensdagavond en donderdag).

Het programma is vanavond om 18.30 uur ook HIER op deze website te zien en te beluisteren.

Lees verder