Competitie: Zuid West DH pakt eerste seizoenszege

In de vierde klasse C bleef Zuid West DH in het duel met SVH nipt aan de goede kant van de score en kon daarmee de eerste driepunter bijschrijven. In de O23-competitie moest BMT het onderspit delven bij HMSH.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse C

Zuid West DH-SVH

SVH was net niet bij machte om de punten mee naar huis te nemen. De thuisploeg was met 3-2 de betere ploeg. Namens Zuid West DH waren Mohamed Chouaibi, Mohamed Laari en Imad El Mazdoula trefzeker. Aan de kant van SVH kwamen de doelpunten op naam van Riaan Mahabali en Adem el Fourqui. SVH kwam met tien man te staan na een rode kaart. Namens het team van trainer Tom Hesselink (foto) mocht doelman Anass El Makkaoui eerder gaan douchen.

4e divisie I

HMSH O23 – BMT O23

HMSH kwam in punten op gelijke hoogte met BMT na winst in het onderlinge duel. Yassine Zattouti en Bekir Bulut schoten HMSH naar een 2-0 overwinning. Aan de eerste treffer ging balverlies van de centrale verdediger van BMT vooraf, waardoor Yassine Zattouti vrij kon doorlopen om de 1-0 te maken. Bij het tweede doelpunt kon Bulut na een hoekschop vrij bij de tweede paal inkoppen.

 

Lees verder