Oefenvoetbal dinsdag: Vitesse Delft onderuit tegen sv Den Hoorn, monsterzege Wilhelmus

Voor Vitesse Delft viel er weinig eer te behalen in het oefenduel met sv Den Hoorn. Op eigen veld ging de Delftse ploeg hard onderuit. Ook de vrouwen van RKAVV gingen op eigen veld onderuit. Het derde vrouwenteam van Ter Leede was nipt de betere ploeg. WIK moest diep buigen voor Wilhelmus.  

Tekst: Roland van der Linden

Vitesse Delft – sv Den Hoorn

Op Sportaprk Tanthof Zuid bond sv Den Hoorn de strijd aan met thuisclub Vitesse Delft. De bezoekende ploeg van trainer Nick van den Bos heeft nog geen denderende start in de eerste klasse C met vier punten uit vijf duels. Toch was sv Den Hoorn een maatje te groot voor het een niveau lager acterende Vitesse Delft. Bij rust had sv Den Hoorn al een 0-3 voorsprong te pakken door treffers van Sven Paternot (foto), Bas de Joode en Guy van Wely. In de tweede helft voerende Guy van Wely en Noah Barends de score nog verder op: 0-5.

WIK – Wilhelmus 

In het Zuiderpark was Wilhelmus oppermachtig in het duel met de thuisploeg. In het met 0-9 gewonnen duel was Brandon Poncin met vier treffers de gevierde man. Ook Cedrick Aké (2x), Mathijs Wartna en Nick Hendrikse (2x) konden in het sportieve duel het net vinden.

RKAVV VR – Ter Leede VR3

Aan Leischendamse kant stond het maken en opbouwen van speelminuten voorop in dit duel. In de eerste helft had RKAVV het lastig en koos het in een gewijzigde samenstelling spelende team vaak de slordige of verkeerde oplossing. Na een 0-2 ruststand tapte RKAVV uit een heel ander vaatje. Het werd eerst nog 0-3, maar daarna kwam RKAVV terug tot 2-3 door treffers van Louise Meeuwissen en Zoëy van der Hulst.

 

Lees verder