Warming-up 4e klasse C (zat/zon): Veel spannende duel op programma

In 4C (zat) is momenteel GDA nog steeds de koploper, maar voor hoe lang is de vraag. De top ligt dit seizoen dicht bij elkaar en meerdere clubs kunnen dit weekend GDA voorbijgaan. Voorschoten’97 wilt thuis winnen in 4C (zon) van Eendracht’82.

Tekst: Jay Jay de Vos van Steenwijk

4e klasse C (zat)

Er staan weer veel spannende wedstrijden op het programma, waarvan de uitslag moeilijk te voorspellen is. De clubs staan op de ranglijst niet ver van elkaar af en er zijn hier en daar ook al wat verrassende uitslagen geweest. GDA staat momenteel nog wel bovenaan, maar het verschil is niet heel groot met de nummer twee. GDA en BMT komen dit weekend niet in actie vanwege de wanordelijkheden van afgelopen weekend. De wedstrijden tegen sv Madestein en Quick (H) worden op een ander moment ingehaald.

GSC ESDO en sv Houtwijk hebben net als BMT tien punten. De Houtwijkers gaan dit weekend de strijd aan met de formatie van Patrick Demmers (foto) dat één punt meer heeft. ODB speelt met rouwbanden in verband met het overlijden van de echtgenote van trainer Demmers. GSC ESDO ontvangt thuis sv Erasmus. Het verschil tussen deze twee ploegen is momenteel één punt.

Programma

SV Zuid West – sv Loosduinen

ODB – sv Houtwijk

GSC ESDO – sv Eramus

SVH – DUNO

4e klasse C (zon)

Na een verliespartij in Utrecht mag Voorschoten’97 weer op eigen veld aantreden voor de volgende speelronde. Voorschoten’97 is gastheer voor Eendracht ’82 uit Amsterdam. De Amsterdammers staan op de tiende plek en de Voorschotenaren staan op de zevende plaats.

 Programma

Voorschoten’97 – Eendracht’82

Lees verder