Warming-up 5A/5C: RAS wacht lastige klus in Zuiderpark, VCS ontvangt HPSV

In 5A staat het Delftse onderonsje tussen laagvliegers DVC en DVV Delft op het programma. Koploper RAS (5C) moet de strijd aan gaan met WIK, dat de weg omhoog verder wil vinden na de zege op Quick Steps. Ook VCS wil aansluiten bij de subtop. HPSV is de volgende tegenstander voor de ploeg van trainer Cengiz Cerci.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse A

Voor SVO Buytenpark zal het lastig worden om punten mee te nemen uit het duel met JSC. De koploper uit Noordwijk liet pas twee punten liggen in haar zes duels. De Zoetermeerders wonnen pas één duel. DVC en DVV Delft staan er nog beroerder voor, maar zullen beide hopen op hun eerste zege in hun onderlinge duel dat wordt gespeeld op de Brasserskade.

Programma

SJC – SVO Buytenpark

DVC – DVV Delft

5e klasse C

Quick Steps en trainer Ronald Freen (foto) zijn uit op revanche na de nederlaag tegen WIK. Ook tegenstander Wanica Star zal iets recht willen zetten na de 8-1 oorwassing door Semper Altius. Hekkensluiter Toofan mag proberen om het REMO lastig te maken. HDV boekte tegen HPSV haar twee zege van het seizoen. Tegen Haagse Hout liggen er goede kansen op een derde winstpartij.

Programma

VCS – HPSV

Toofan – REMO

HDV – Haagse Hout

Wanica Star – Quick Steps

WIK – RAS

Semper Altius – De Ster

 

Lees verder