Warming-up 3A/3D: Naaldwijk moet punten ophalen in Oostvoorne

In 3A moet BSC’68 vol voor de winst gaan in het duel met Koudekerk om kans te maken op de eerste plaats na zeven speelrondes. Naaldwijk lijkt in 3D een makkelijke opgave te hebben bij OVV.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

Na de dikke nederlaag tegen Aarlanderveen herstelde BSC’68 zich met een thuiszege op RVC’33. Nu neemt de club uit Benthuizen het in een uitduel op tegen Koudekerk. In dit duel kan de ploeg van Abdullah Sari (foto) laten zien dat het na de promotie uit de vierde klasse opnieuw bij de topploegen behoort.

3e klasse D

De vier regioteams in 3D hebben alle een plek veroverd in het rechter rijtje. Naaldwijk lijkt met een uitduel bij laagvlieger OVV een goede kans te hebben om weer drie punten te laten noteren. Ook MVV’27 en Lyra stuiten op tegenstanders uit de onderste regionen. MVV’27 reist naar Vlaardingen om de strijd aan te binden met DVO’32. De Lierse equipe van trainer Martin de Mooij krijgt bezoek van Vierpolders, dat net als DVO’32 vier punten heeft.

HVC’10 mag voor eigen publiek spelen. De ploeg uit Hoek van Holland gaat de strijd aan met middenmoter Meeuwenplaat. Het team van trainer John de Ronde bezet nu een fraaie derde plaats.

 

 

Lees verder