Warming-up 3B: Mooi affiche op Houtrust tussen Duindorp sv en Laakkwartier

In de spannende derde klasse B zijn de verschillen nog steeds klein en kunnen ploegen bij winst meteen een flink aantal plaatsen stijgen. Ook dit weekend staan er bijna alleen maar spannende duels op het programma, waar ploegen het linker- of rechterrijtje in kunnen schuiven.

Tekst: Roland van der Linden

KMD moet haar leidende positie verdedigen in een thuisduel tegen Concordia. De Delftse ploeg van trainer Wesley Zandstra heeft maar twee punten achterstand op de Wateringers. Laakkwartier aast ook op de eerste plaats, maar moet dan afrekenen met Duindorp sv. Na een goede start van de competitie won het team van trainer Martin Abbenhuis (foto) nog maar één van haar laatste vier duels.

Laagvlieger

Graaf Willem II VAC speelt een uitduel bij laagvlieger HMSH. Aan de Vrederustlaan wil het team van trainer Faizel Soekhai heel graag de weg omhoog weer vinden. De bezoekers zullen dus alle zeilen bij moeten zetten om de punten mee terug te nemen naar de Roggewoning. Schipluiden begon zwak aan de competitie, maar de ploeg van trainer Jeroen Hoefnagel won haar laatste drie duels. Nu is in Pijnacker DSVP de tegenstander.

Kansen

Hekkensluiter Ariston’80 heeft de punten hard nodig. Tegen Wilhelmus, waar trainer Jan Linkerhof plotseling vertrok, liggen er zeker kansen voor de ploeg van Martin van der Graaf. Ook bij Blauw-Zwart loopt het nog niet over van de successen. De Wassenaarders nemen het op tegen Full Speed, dat na de degradatie van afgelopen seizoen ook pas twee zeges pakte. DWO en PGS/VOGEL hebben beide negen punten. De teams ontmoeten elkaar in Zoetermeer.

 

 

 

Lees verder