Warming-up 2C: Michael Ros (SVC’08): ,,Foreholte zal meestrijden om bovenste plaatsen”

Koploper VUC mag de krachten gaan meten met laagvlieger FC Oudewater in een uitduel. Ook HVV speelt op vreemde bodem. In Leiden is UVS de tegenstander. SVC’08 krijgt net als HVV te maken met een sterke tegenstander.

Tekst: Roland van der Linden

SVC’08 kan tevreden terugkijken op het afgelopen weekeinde. Het sterke Nieuwkoop werd met 2-0 verslagen. Trainer Michael Ros (foto) over dat duel: ,,Buiten die drie punten, was ik ook zeer te spreken over de afspraken die werden nagekomen. Iets wat je weer meeneemt in het proces waarin wij zitten en naar de volgende tegenstander toe.” Foreholte is de volgende opponent van SVC’08. Ros ziet de Voorhouters als één van de betere ploegen in de afdeling. Ros: ,,Het is een fitte en goed voetballende ploeg die zeker voor de bovenste plaatsen zal strijden. Dus het zal een zware wedstrijd worden.” SVC’08 mist komende zaterdag alleen de al langer geblesseerde Matthew Boelhouwer.

Opstropen

Ook HVV mag de mouwen opstropen. Het verschil op de ranglijst met UVS bedraagt maar één punt in het voordeel van de Haagse ploeg, die op de derde plaats staat. UVS neemt de vijfde positie in. HVV heeft een zege nodig om de afstand tot koploper VUC niet te groot te laten worden.

VUC kreeg vorige week bezoek van hekkensluiter Olympia. De Goudse ploeg werd naar een 3-0 nederlaag gespeeld. De pinguïns staan zaterdag opnieuw tegenover een ploeg uit de onderste regionen. FC Oudewater kon uit zes duels pas vijf punten verzamelen en heeft de twaalfde positie in handen.

 

Lees verder