Warming-up 3e Divisie: TOGB ontvangt Sportlust’46 en wil eerste periode positief afsluiten

Met de komst van Sportlust’46 naar Sportpark Het Hoge Land, staat het spelen tegen weer een nieuwe tegenstander voor de TOGB-selectie op het programma. De ploeg uit Woerden draait een prima seizoen en staat momenteel op plek drie, na de 1-1 tegen TEC afgelopen speelronde. TOGB ging met 4-2 onderuit bij UNA, waardoor het team van Jonathan Jonk (foto) terug te vinden is in de middenmoot op plek zeven.

Tekst: Ron Fruining

Sportlust’46 is ambitieus en heeft een selectie die ook in de Tweede Divisie zeker mee kan draaien. Deze week kondigde de Woerdense club aan dat trainer Jochem Twisker, na twee seizoenen, de club zal verlaten. De nu bij Eemdijk actieve Willem Romp is zijn opvolger.

Prijzen

Of de aankondiging van de komende trainerswissel bij Twisker zal leiden tot andere keuzes voor zijn basiself tegen TOGB, is niet de verwachting De oefenmeester wil met Sportlust’46 namelijk prijzen pakken en het liefst promoveren. Waar TOGB er eerder in slaagde om vier wedstrijden op rij de resultaten aan elkaar te knopen, wil dit de laatste vijf wedstrijden helaas niet lukken. Iedere wedstrijd is TOGB minimaal gelijkwaardig, maar slaagt het collectief er niet in om zichzelf te belonen en de punten te pakken. TOGB-coach Jonk wil graag voor eigen publiek de punten pakken en laten zien dat het team veel beter kan voetballen dan dat er afgelopen zondag werd getoond op bezoek bij UNA. Hij wil met goed voetbal de eerste periode positief afsluiten.

Met twee aanvallende teams aan de aftrap komende zaterdag om 15.00 uur, wordt het zeer waarschijnlijk een wedstrijd die het bezoeken waard zal zijn.

 

Lees verder