Warming-up 4e divisie B: DSO start gehavend aan duel met Smitshoek

Na de kleine nederlaag tegen VOC belandde DSO weer op de laatste plaats in de Vierde Divisie. De Zoetermeerders nemen het komende zaterdag op tegen het sterke Smitshoek. DSO kan niet beschikken over een flink aantal spelers.

Tekst: Roland van der Linden

Als trainer Dennis Olman (foto) de beelden van het duel tegen VOC terugkijkt, dan is hij nog steeds van mening dat DSO een goede wedstrijd speelde tegen de Rotterdammers. Olman: ,,Wij hebben onszelf niet beloond met een overwinning. Ik kijk dus net als de groep toch best teleurgesteld terug op deze wedstrijd, maar we hebben er wederom positieve punten uit weten te halen.”

Routine

Olman geeft aan best veel te weten van Smitshoek: ,,Vorig seizoen verloren wij kansloos in de beker van Smitshoek, maar ik verwacht toch een wedstrijd waarin wij hopelijk meer mee kunnen voetballen door gebruik te maken van hun zwaktes. Zij hebben natuurlijk met een Koolwijk en Bruins geweldig geroutineerde spelers aan boord. Ik verwacht ook echt een wedstrijd waarin Smitshoek DSO snel onder druk wil krijgen.”

DSO moet diverse spelers missen in dit duel. Olman heeft – om uiteenlopende redenen – niet de beschikking over Tim Ceder, Jurian Koevoets, Timo Reinhardt, Jeremy Burke, Anouar Zibouh en Ziad Mohamed. Maar voegt de trainer eraan toe: ,,Er zal wel een team op het veld staan.”

Lees verder